Loading
 

Hakkımızda

Ayasandra Termal Otel ve Kür Merkezi Turizm San.ve Tic. A.Ş firmasını kurarken, birlikte, sağlıklı yaşam ortamı yaratma düşüncesi hedeflenmiştir.

Ayasandra'da yaşarken, yalıtılmış bir yaşam yerine Çeşme'nin bir parçası olduğunuzu hissedersiniz. Özellikle 12 ay hizmet veren tesis, Çeşme’nin kış yaşantısına hareket getirmektedir. Diğer tesislerinde kış boyunca açık kalmaları için iyi bir örnek oluşturmaktadır.

Ayasandra 29,567m2 arazi üzerinde kurulmuş ve 128 rezidans, 1 sosyal tesis, 22 apart süit,toplantı odası, 2 adet online çalışma ofisi,spor salonu,çocuk parkı, oyun odası,200 kişilik restoran,teras barı,spa ,sauna,buhar odası ,türk hamamı, 3 adet havuz ve özel plaj ile donatılmıştır. 128 süit 75 m2 lik kapalı alanı olan 2+1 dayalı döşeli rezidanslardır. 22 süit ise 1+1 46m2 ve 2+1 70 m2 büyüklükte eşyalı olarak dizayn edilmiştir.

Tesisin arazisi , denize doğru hafif eğimlidir, çam ağaçları içinde  eşsiz ufuk  manzarasına sahiptir.

Tesiste seyir terasları ,yürüme yolları ,geniş peyzaj alanları mevcuttur. Arsanın güney sınırında Tekke plajı vardır. Projenin sol tarafı Çeşme Limanı ,sağ tarafı Sakız Adası manzarasına sahiptir.Çeşme Kale'ye, Çeşme Marina'ya yürüyerek 5 dakikada ulaşabileceğiniz olağanüstü bir konumdadır.

Ulaşım kolaylığı sağlayan otoban ve havaalanı bağlantısı , tesisin değerini olumlu yönde etkilemektedir.

Binaların yerleşimleri doğaya zarar vermeyecek titizlikle düzenlenmiş,var olan çam ağaçları korunarak peyzaj alanlarına 200 çam fidesi ve 150 zeytin fidesi dikilmiştir.

İklimlendirme ,ısı pompası ile sağlanmaktadır. Kuyulardan temin edilen su,ozmoz sistemi ile arındırılıp kullanılmaktadır. En son sistem güneş enerjisi panelleri döşenerek elektrik üretilecektir.

Şirketimiz çok ortaklı bir yapıya sahiptir ve her konuda tam yetkili 7 kişiden oluşan Yönetim Kurulu tarafından yönetilmektedir.

Tesiste, süitlere teknik servis ve peyzaj hizmeti sunan kadrosu 24 saat aralıksız hizmet vermektedir.

Tesis 24 saat güvenlik şirketi tarafından denetlenmekte ve alanda 48 adet güvenlik kamerası bulunmaktadır. 

Açık ve kapalı alanların tümünde wifi hizmeti verilmektedir.

Proje alanımızın kuzeybatısında yer alan küçük koy mamur hale getirilip özel bir plaj konsepti yaratılmıştır. 

Hedefimiz huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmenizdir.